Хмаринка тегів

Новини

Здоров'я онлайн - телемедицина перехід на новий рівень охорони здоров'я

В Україні за статистикою кожна третя доросла людина страждає від підвищеного артеріального тиску. У медицині даний діагноз називається гіпертензія, і вона небезпечна прихованими симптомами і наслідками. Ускладненнями гіпертензії, найчастіше є інфаркти, інсульти, тромбози, ниркова і серцева недостатність, які можуть не тільки погіршити стан здоров'я, але і привести до летального результату.

Основним і вирішальним фактором в лікуванні артеріальної гіпертензії - це щоденний контроль рівня артеріального тиску і прийом призначених лікарем медикаментозних препаратів. Багато людей не звертають уваги на головний біль, прискорене серцебиття, запаморочення, і не звертаються за допомогою в поліклініку, посилаючись на те, що немає вираженої симптоматики хвороби чи ні можливості систематично відвідувати кабінет лікаря. Основною проблемою лікування гіпертензії для багатьох людей є регулярний прийом лікаря. Також з поширенням коронавируса, пацієнти (особливо похилого віку) відмовляються відвідувати поліклініку, боячись заразитися COVID-19.

Компанія OMRON, розробила монітори артеріального тиску, складу тіла і ЕКГ, термометри та інші пристрій з можливістю передачі даних через мобільні телефони за допомогою Omron Connect, зробивши перші кроки до телемедицини.

Завдяки цій розробці, пацієнти можуть переглядати, зберігати дані на смартфоні, а при необхідності пересилати показання лікаря, не відвідуючи клініки і отримуючи кваліфіковане лікування.

OMRON Healthcare продовжує розробляти нові пристрої в області телемедицини, щоб поліпшити якість життя кожного пацієнта.

OMRON на варті Вашого здоров'я!