Хмаринка тегів

Новини

З монітором OMRON RS3 Intelli IT тиск під контролем

Перед початком відпустки, кожен з нас складає план, які справи потрібно закінчити або, що необхідно взяти з собою. У валізу укладаються купальники, вечірні наряди, сонцезахисні окуляри, гаджети і зарядки до них, і головне - це аптечка, тому що без неї в подорож і відпочинку, ніяк.

Крім бинтів, пластирів і знеболюючих медпрепаратів, потрібно не забути про тонометрі, особливо людям, які страждають підвищенням артеріального тиску. Багато людей, через незнання важливості систематичного контролю тиску, не завжди беруть у відпустку тонометр, посилаючись на його масивність.

Компанія OMRON знайшла вихід з даної ситуації, створивши монітор артеріального давленіяз - OMRON RS3 Intelli IT, з можливістю завантаження даних в смартфон за допомогою програми OMRON Connect. Сучасний інноваційний монітор АТ з манжетою на зап'ясті OMRON RS3 Intelli IT - висока точність показників при компактних розмірах приладу.. Завдяки компактності, монітор легко поміститься в дамську сумочку. У ньому присутні всі необхідні функції:

- індикатор аритмії;

- індикатор фіксації манжети;

- індикатор рівня тиску;

- технологія Intellisense - інтелектуальне управління вимірювальним процесом, а також пам'ять на 30 вимірювань.

Всі дані можна відстежувати, зберігати в пам'яті смартфона, а також при необхідності надсилати лікаря, не відвідуючи поліклініку. Для цього потрібно в мобільний телефон завантажити OMRON Connect і синхронізувати мотор АТ зі своїм смартфоном.

Дізнатися більше можна за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!