Хмаринка тегів

Новини

Якщо відчуєш слабкість – вимірювай тиск

За відсутності сонця та високої вологості повітря, люди з низькими індексами тиску (не більше 100/60 мм рт. ст.) реагують найчастіше. У гіпотоніків кров циркулює по організму повільно через розширення судин, що може викликати таку симптоматику - головний біль, слабке серцебиття, запаморочення, апатичний стан, зниження працездатності.

Люди з підвищеним тиском (гіпертоніки) також реагують на зміну погодних умов. При цьому вони відчувають такі симптоми – запаморочення та головні болі різної інтенсивності, шум у вухах, прискорене серцебиття та ін.

Якщо Ви відчули слабкість або відчули хоча б один із цих симптомів, тоді обов'язково потрібно звернутися до кардіолога, а також не нервувати і уникати стресів, більше відпочивати, приділити увагу правильному харчуванню.

Ідеальним помічником для контролю АТ та роботи серця є монітор OMRON M7 Intelli IT. Дана модель тонометра не просто вимірює тиск з високою точністю, але і завдяки функції мерехтіння передсердь (МП) можна своєчасно виявити та попередити розвиток та ускладнення кардіологічних та судинних патологій – формування тромбів, інфаркт чи інсульт.

За допомогою програми OMRON Connect можна синхронізувати OMRON M7 Intelli IT зі смартфоном, щоб у режимі 24/7 відстежувати динаміку лікування на екрані телефону, зберігати дані або надсилати їх кардіологу месенджером або електронною поштою.

Більше інформації про цю модель тонометра на офіційному сайті, за посиланням

OMRON Японія на варті Вашого здоров'я!