Хмаринка тегів

Новини

Як не набрати вагу під час карантину?

Під час карантину дуже легко набрати вагу, але щоб цього не сталося, можна скористатися ефективними і простими вправами домашнього фітнесу, вибравши зручний місце в кімнаті для тренувань. Важливо розуміти, що кожен фізичний елемент тренування потрібно повторювати від 10 до 15 разів, з інтервалом в 1 хвилину для відпочинку. Кількість разів можна регулювати відповідно до фізичною підготовкою і самопочуттям.

Вправа №1: Присідання.

Ноги потрібно поставити на ширині плечей, а руки випрямити перед собою. Повільно згинати коліна, зберігаючи спину рівно. Присідати до того моменту, поки стегна не будуть розташовуватися паралельно поверхні підлоги. Після виконання елемента, також повільно розігнути коліна і повернутися до первісної позицію.

Вправа №2: Підйом тазу.

Даних фізичний елемент виконується в положенні лежачи, зігнувши коліна, упершись стопами в підлогу. Руки знаходяться витягнутими з боків. Відштовхуючись ступнями, потрібно піднімати тулуб максимально вгору, стискаючи сідниці. Затримавшись на пару секунд, повільно повернутися на вихідну позицію.

Вправа №3: Планка.

Лежачи на животі, зігнувши руки в ліктях на 90 градусів, упиратися пальцями ніг в підлогу. Поступово піднімати тіло вгору, щоб воно утворювало пряму лінію. Чітко стежити за тим, щоб сідниці і спина не прогиналися. Затриматися в такому положенні 30-60 секунд і повернутися в початкову позицію.

Вправа №4: Віджимання.

Дане вправу потрібно виконувати з елементом «Планка», випрямивши руки, і затримавшись на 30-60 секунд в цій позиції, повернутися в початкове положення.

Вправа 5: Велосипед.

Елемент виконується лежачи на спині з зігнутими під 90 градусів колінами. Руки потрібно помістити за головою. Скручуючись, правий лікоть, з'єднуємо з лівим коліном, а нога вирівнюється. Потім виконуються такі ж рухи лівим ліктем і правим коліном, при цьому ліва нога випрямлена.

OMRON на варті Вашого здоров'я!