Хмаринка тегів

Новини

Шлях до ідеальних параметрах тіла - це OMRON VIVA

Який у вашому уявленні ідеальний вагу? Для будь-якої людини дані параметри індивідуальні - і це правильно. Але важливо відповісти на два головних питання - як Ви відчуваєте себе в ідеальному і не ідеальну вагу, а також відчуває себе організм здоровим при ідеальних формах тіла?

Скажімо так, що показники ідеальності часто не збігаються тому, щоб бути впевненим, що в здоровому тілі здоровий дух, необхідно просканувати організм за допомогою монітора складу тіла OMRON VIVA. Результати сканування допоможуть правильно підібрати дієту і комплекс фізичних вправ, щоб оздоровити організм і отримати ідеальну фігуру.

Монітор складу тіла VIVA від компанії OMRON визначає такі параметри:

- Загальна вага;

- індекс маси тіла (ІМТ);

- відсоток скелетних м'язів;

- рівень вісцерального жиру;

- загальний вміст жиру в тілі;

- метаболізм без фізичної активності за добу (Ккал).

Щоб отримати результат сканування, необхідно в пристрій завантажити свої дані - зріст, стать, вік, а також синхронізувати монітор зі смартфоном, що дозволяє переглядати дані, зберігати їх в пам'яті мобільного гаджета, а при необхідності показники відправляти тренеру або лікуючого лікаря.

Домогтися гармонії здорового організму, і ідеальної фігури допоможе монітор OMRON VIVA. Дізнатися детальну інформацію про прилад можна за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!