Хмаринка тегів

Новини

OMRON RS7 Intelli IT гарантує комфорт без обмежень

Якщо Ви вважаєте, що отримати точні результати вимірювання тиску можна за допомогою тонометра з манжетою на плече і тільки вдома, ми можемо Вас порадувати - це не так. Для вимірювання артеріального тиску поза домом (на роботі, відпочинку, в подорожі і т.д) були розроблені зап'ястні тонометри OMRON, які гарантують високу точність результатів.

Необхідно враховувати, що зап'ястні монітори, незважаючи на свої незаперечні переваги, підходять не всім. Для людей з поганою еластичністю судин потрібно підбирати тонометр з манжетою на плече, щоб отримати максимально вірні показники тиску.

Якщо не існує патологій, що знижують еластичність судинних оболонок, ми Вам рекомендує легкий і тонкий монітор АТ OMRON RS7 Intelli IT. Ергономічний дизайн приладу дозволяє помістити його навіть в невелику дамську сумочку або в кишеню, щоб виміряти артеріальний тиск в будь-якому місці в зручний час. Дана модель є не тільки найбільш компактною, але і багатофункціональною, що робить процедуру вимірювання зручною:

- безкомпрессіонний спосіб на стадії накачування повітря прискорює процес вимірювання артеріального тиску;

- технологія Intellisense фіксує показники тиску два рази за одну процедуру (при накачуванні і спускання повітря в манжеті);

- світловий індикатор правильного розташування руки при вимірі показує, якщо прилад знаходиться вище або нижче рівня серця;

- датчик середніх результатів ранкового вимірювання за тиждень, вказує, якщо середні показники вище 135/85 мм.рт.ст;

- пам'ять на 100 осередків із зазначенням часу і дати проведення процедури для двох користувачів.

Важливо враховувати, що модель RS7 Intelli IT легко синхронізується зі смартфоном за допомогою додатка OMRON Connect, що дозволяє не тільки переглядати результати на дисплеї, але і зберігати їх в пам'яті телефону, а при необхідності відправляти їх лікаря.

Більше інформації, що цікавить - за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!