Хмаринка тегів

Новини

OMRON Nami Cat – компресорний небулайзер (інгалятор) для лікування нижніх дихальних шляхів

У перший рік, коли дитина починає відвідувати садок або школу, у нього розширюється кількість контактів, серед яких можуть бути хворі діти, тому вона частіше хворіє на респіраторні хвороби. Мами кажуть: «Варто комусь чхнути чи кашляти, і мій малюк уже хворий». У цей період діти часто хворіють, і це нормальне явище, адже у них формується імунітет і дитячий організм вчиться протистояти вірусам.

На плечі батьків у цей час лягатиме велика відповідальність – забезпечити правильне збалансоване харчування, сформувати режим дня і подбати про ефективне лікування респіраторної хвороби, що виникла.

Коли очі дитини світяться від високої температури, носиком важко дихати, а бабусі пропонують народний перевірений спосіб лікування, батькам важко з цим боротися.

Ми пропонуємо клінічно перевірений та ефективний метод терапії респіраторних патологій – інгаляцію. Завдяки процедурі інгаляції, медикаментозні препарати потрапляють безпосередньо в зону запалення, що забезпечує максимальний терапевтичний ефект.

Небулайзер із потужним компресором OMRON Nami Cat з максимальною турботою про здоров'я малюка доставить лікарські засоби до вогнища запалення, що дозволить в ігровій формі вилікувати хвороби нижніх відділів дихальних шляхів – астми, бронхіту тощо.

Без сліз та страху з кішечкою Nami, Ви не тільки граючи вилікуйте малюка, але й підніміть йому настрій.

Більше дізнатися про прилад OMRON Nami Cat можна на офіційному сайті за посиланням:

OMRON Японія на варті Вашого здоров'я!