Хмаринка тегів

Новини

Малюк спить - OMRON U100 лікує

Наше безумовне щастя - це наші діти. Коли вони маленькі, прокидаються і засинають так, як їм хочеться. Але коли вони хворіють - це безсонні ночі не тільки для дитини, але і для його батьків. В такий час не хочеться зайвий раз турбувати малюка для проведення інгаляції або, щоб дати ліки.

Для таких ситуацій розроблений MESH-небулайзер OMRON U100, який ідеально впорається з поставленим завданням. Прилад тихо створює аерозольна хмара, і може застосовуватися в будь-якому додатку (навіть лежачи), а компактні розміри (висота 13 см) і невелика вага (120 г), дозволяють брати прилад з собою і проводити інгаляції в будь-якому місці - в дорозі, на роботі , на прогулянці і т.д.

Вам не потрібно шукати розетку електроживлення, тому що пристрій працює від 2 пальчикових батарейок.

Від інших небулайзерів модель OMRON U100 відрізняється не тільки портативністю і компактними розмірами, але і технологією формування частинок аерозолю MESH, при якій лікарські препарати просіваються крізь сітку-мембрану, формуючи однакові мікрочастинки необхідного розміру високої якості.

Низька ультразвукова частота дозволяє використовувати в лікуванні антибіотики і гормональні засоби, які проникають до вогнища запалення, що підвищує ефективність терапії і прискорює процес одужання при різних респіраторних хворобах - від простого кашлю до астми, як у дорослих, так і у дітей.

Дізнатися докладніше можна за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!