Хмаринка тегів

Новини

ЛІКУВАЛЬНІ ПРОЦЕДУРИ ОДНИМ ПРИЛАДОМ

Наше покоління ще застало той час, коли необхідно було їздити на вокзал, щоб купити квиток на поїзд. Сьогодні, більшість людей роблять різні покупки зі свого смартфона, не виходячи з дому. І це стосується не тільки квитків на поїзд, але і багатьох інших функцій, які ми здійснюємо після того, як розблоковано екран мобільного телефону. Сучасний ритм життя диктує нам свої умови, в тому числі і необхідність багатофункціональності та економії часу.

Саме тому, для ефективного і швидкого лікування респіраторних патологій, компанія OMRON пропонує сучасну модель: 2 в 1 небулайзер+ іригатор С102 Total, який незамінний при кашлі, нежиті, бронхіті, астмі, закладеності носа і навіть алергії. Також прилад забезпечить надійну профілактику коронавируса, ГРВІ та інших вірусних респіраторних інфекцій. Небулайзер С102 Total це чотири сезони і одне рішення!

Насадка для душа гарантує делікатне промивання носа фізіологічним розчином або звичайним сольовим розчином, хоч кілька разів на день, щоб зволожити слизову носа, а також вимити віруси і алергени, знижуючи ризики інфікування.

А небулайзерная камера OMRON С102 Total, ефективно доставить медпрепарати до вогнища запалення, а також забезпечить швидке терапевтичне лікування хвороб дихальних шляхів - астми, бронхіту та ін.

Ефективне лікування з OMRON допомагає залишатися здоровими надовго.

Детально можна дізнатися за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!