Хмаринка тегів

Новини

Літні ласощі можуть бути неймовірно корисними!

Літо - це не тільки час відпустки, розваг, відпочинку та приємних прогулянок. Це час відновлення сил, наповнення організму вітамінами та корисними речовинами, час оздоровлення. Сьогодні ми розповімо про користь полуниці та чорниці.

Печатне видання Американської Асоціації Серця опублікувало наступні дані: виявляється регулярне споживання полуниці та чорниці значно знижує ймовірність появи серцевого нападу у жінок. Вся справа в флавоноїдах, які містяться в складі цих ягід. Ці сполучення нормалізують роботу серцево-судинної системи. По рекомендаціям лікарів ААС чорницю та полуницю необхідно споживати не менше 3-х разів на тиждень, ці ягоди обов'язково повинні доповнювати дієтичний раціон разом з овочами та фруктами, а також цільно зерновими продуктами.

У цих ягодах містяться незамінні запаси вітамінів і корисних речовин, яких немає в інших ягодах і фруктах. Обов'язково слідкуйте за своїм здоров'ям з улюбленими ласощами і регулярно контролюйте рівень АТ та серцевого ритму з тонометром OMRON M3 Comfort.

Замовити тонометр OMRON M3 Comfort і ознайомитися з більш детальною інформацією ви можете за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!