Хмаринка тегів

Новини

Контроль тиску в умовах стресу!

Різкий стрибок тиску є реакцією організму на стрес. Часто підвищення артеріального тиску супроводжується сильними головними болями, нудотою, а іноді і блювотою, запамороченням, порушенням ритмічності серця і задишкою. Необхідно в стресовій ситуації самостійно моніторити показники тиску, щоб своєчасно виявити підвищення артеріального тиску, і запобігти розвитку серцевих і судинних хвороб.

Ідеальним варіантом для моніторингу артеріального тиску є модель тонометра M4 Intelli IT від компанії OMRON, з манжетою універсального розміру Intelli Wrap (22-42 см), яка підійде для користувачів з різним розміром плеча. Завдяки каркасній основі, манжета швидко надівається на передпліччя однією рукою, а чутлива зона на 360 градусів дозволяє видавати максимально достовірні результати незалежно від місця її розташування.

Також модель тонометра M4 Intelli IT можна синхронізувати з мобільним гаджетом через Bluetooth, застосовуючи додаток Connect. Тепер можна зберігати показники артеріального тиску в смартфоні і поглядати їх при необхідності.

Замовити модель монітора OMRON M4 Intelli IT і ознайомитися з його роботою можна за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!