Хмаринка тегів

Новини

З OMRON VIVA – відстежуй прогрес у смартфоні

У зимовий час або після затяжних новорічних свят нерідко з'являється зайва вага, позбутися якої непросто. Але як можна утримувати свою вагу, якщо хочеться просто повалятися на дивані, нікуди не йти і їсти смачні солодощі? Найбільш ефективний спосіб не набрати зайвих кілограмів – це систематичний контроль ваги, коригування харчування та збільшення фізичних навантажень. OMRON VIVA (монітор складу тіла) допоможе завжди бути в курсі вашої ваги.

Завдяки програмі OMRON Connect розумні ваги через Bluetooth можна синхронізувати мобільним телефоном, щоб відстежувати на екрані смартфона всі параметри свого тіла – масу, ІМТ (індекс маси тіла), обсяг загального жиру в організмі, відсотковий вміст скелетних м'язів, індекс вісцерального жиру, а також метаболізм за добу без активності (Ккал).

Завдяки цим відомостям, Ви самі можете зрозуміти, наскільки ефективним є Ваш раціон харчування або підібраний комплекс вправ на тренуваннях.

Дізнатися, як працює монітор складу тіла, як його синхронізувати зі смартфоном можна, подивившись відео «VIVA – краще ваги» на нашому сайті, а також замовити розумні ваги, Ви можете за посиланням

OMRON Японія на варті Вашого здоров'я!