Хмаринка тегів

Новини

Все найкраще в тонометрі OMRON M7 Intelli IT

Сьогодні компанія OMRON представила інноваційну модель тонометра M7 Intelli IT, який попереджає розвиток серцево-судинних ускладнень, виникнення інфаркту і тромбів. ЦЕ НЕ МІФ, А РЕАЛЬНІСТЬ!

Нова модель сучасного унікального приладу OMRON M7 Intelli IT вже надійшла в продаж. Тонометр укомплектований великим дисплеєм, на якому відображається відразу 2 результата вимірювання артеріального тиску - поточний і попередній.

Нова інноваційна опція мерехтіння передсердь (МП) на 94,2% показує ймовірність порушення серцевого ритму (МП), що дозволяє своєчасно виявити патологію і запобігти інфаркту, утворення тромбів і інших кардіологічних і судинних ускладнень. У режимі функції МП в автоматичному режимі фіксуються послідовно 3 вимірювання з інтервалом в 30 секунд. На монітор виводиться середній результат, і в разі порушення, індикатор мерехтіння передсердь проінформує про це користувача.

Також модель тонометра M7 Intelli IT можна за допомогою програми OMRON Connect синхронізувати зі смартфоном і зберігати результати в його пам'яті. Керувати даними про стан здоров'я стало набагато простіше, а щоденник вимірювань завжди знаходиться під рукою.

Замовити унікальний прилад і дізнатися докладніше про можливості тонометра можна за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!