Хмаринка тегів

Новини

Вимірюйте температуру за 1 секунду термометром OMRON Gentle Temp 720

Як Ви вважаєте, який медичний прилад має бути в кожній аптечці? Це, звичайно, термометр. Підвищення температури є ключовим фактором у діагностиці респіраторних патологій – грипу, ГРВІ, ГРЗ та ін.

Коли відчуваємо ломоту, болить горло або з'явилася слабкість, ми насамперед вимірюємо температуру. Якщо вона вища за норму, це означає, що в організмі йде запальний процес, який потрібно своєчасно діагностувати і, не гаючи часу, розпочати лікування. Тому важливо за який період часу термометр показує результати.

Для отримання результату за 1 секунду необхідно скористатися OMRON Gentle Temp 720. Дана модель термометра особливо актуальна для сімей з маленькими дітьми. Екран з підсвічуванням допоможе побачити температуру тіла навіть у нічний час, не включаючи світло.

Він незамінний для відпочинку, подорожі, завдяки ергономічному дизайну, міцному матеріалу корпусу та компактним розмірам. Ви зможете у зручний для себе час у будь-якому місці дізнатися не лише температуру тіла, а й повітря у кімнаті чи поверхні (їди, пляшечки з молоком тощо).

Після автоматичного вимкнення результати на дисплеї відображаються протягом 1 хвилини.

Це насправді потрібний прилад та ідеальний варіант для подарунка, тому перейшовши за посиланням прямо зараз на офіційний сайт, Ви можете замовити для себе найкраще

OMRON Японія на варті Вашого здоров'я!