Хмаринка тегів

Новини

Помічник на 4-ри сезону - 2 в 1 небулайзер + іррегатор OMRON C102 Total

Практично всі медикаментозні препарати можна розділити на дорослі і дитячі. Тому в аптечному кіоску провізор завжди цікавиться: «Для кого призначаються ліки?». Це дуже важливо.

При виборі небулайзера, на даний нюанс теж потрібно звертати увагу, але варто враховувати, що компанія OMRON пропонує цілий ряд небулайзерів, які підійдуть для всіх членів сім'ї - дорослих і дітей, а також допоможуть вилікувати багато респіраторні патології не тільки верхніх, але і нижніх відділів дихальних шляхів.

Компресорний небулайзер з душем для носа 2-в-1 OMRON C102 Total - це надійний помічник у лікуванні всієї родини. Особливістю даної моделі є її універсальність і здатність вилікувати більшість респіраторних хвороб за допомогою інгалятора і назального душа:

- небулайзер гарантує ефективну терапію патологій нижніх відділів дихальних шляхів, у тому числі астми, бронхіту та ін;

- назальний душ делікатно очищає носоглотку і знімає хворобливу симптоматику при риніті, синуситі, звичайній застуді і т.д.

Проводити процедури можна не тільки лікарськими засобами, а й розчином солі для лікування і профілактики перед сезоном осінніх застуд.

Для замовлення, можна перейти на наш сайт за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!