Хмаринка тегів

Новини

OMRON MicroAIR U100 – небулайзер для всієї родини

Для лікування більшості респіраторних хвороб лікарі призначають процедури інгаляції дітям з раннього віку, тому батькам важливо визначитися з моделлю небулайзера, який буде не лише зручним в експлуатації, а й максимально ефективним. Інгалятори поділяються на кілька категорій, залежно від способу утворення частинок аерозолю – небулайзерів, ультразвукових або компресорних пристроїв.

Компактного розміру небулайзер OMRON MicroAIR U100 з МЕШ технологією – це портативний прилад, що працює від 2 батарейок (пальчикових), і дозволяє лікувати багато хвороб органів дихання – від кашлю та застуди до астми, бронхіту та бронхопневмонії.

Компактні розміри (висота 13 см, вага 200 г) дають можливість завжди мати прилад під рукою та проводити інгаляційні процедури як вдома, так і на роботі, в подорожі, на відпочинку тощо. Сітчаста МЕШ технологія забезпечує безшумність процедур.

Завдяки унікальному ергономічному дизайну використовувати модель MicroAIR U100 можна навіть лежачи в ліжку, не турбуючись, що медикаментозний засіб проллється.

MESH-технологія дозволяє застосовувати для інгаляції антибактеріальні та гормональні медпрепарати, щоб прискорити процес лікування респіраторної хвороби.

Хвороби органів дихання не застануть зненацька, якщо у Вас є небулайзер OMRON MicroAIR U100.

Дізнатися більше про роботу приладу можна на нашому сайті за посиланням

OMRON Японія на варті Вашого здоров'я!