Хмаринка тегів

Новини

OMRON M7 Intelli IT - інноваційний монітор артеріального тиску

Ми постійно кудись поспішаємо, біжимо, хочемо все встигнути і досягти поставлених цілей. Це похвально і круто, але не завжди в цій гонці, ми піклуємося про своє здоров'я, а воно для людини найголовніше.

Наприклад: кожна людина прагне обзавестися власним житлом, докладаючи масу зусиль (це найбільш поширене бажання), але, раптове нездужання через перевантаження і виснаження організму відразу змінюють пріоритети, і все, крім здоров'я стає неважливим і йде на другий план.

Важливо розуміти, що будь-яку хворобу легше попередити, ніж згодом вилікувати! Тому, ми хочемо нагадати Вам про важливість дбати, про серце і судинній системі. Регулярне вимірювання тиску допоможе уникнути розвитку судинних і кардіологічних патологій, щоб одного разу не стало занадто пізно. Одним з найбільш складних і підступних захворювань серцево-судинної системи є гіпертензія, яка часто протікає безсимптомно і призводить до тяжких наслідків - до інфарктів і інсультів. Тому контролювати своє тиску потрібно регулярно, незалежно від віку.

Правильно розставляйте пріоритети і систематично користуйтеся тільки кращим монітором АТ від OMRON - M7 Intelli IT з манжетою 360 ° точності.

Функція МП (мерехтіння передсердь) допоможе попередити розвиток інсультів, інфарктів, тромбозу та інших кардіологічних і судинних ускладнень.

Також монітор M7 Intelli IT за допомогою додатка OMRON Connect можна підключити до смартфону і показники вимірювання можна переглядати, зберігати в пам'яті мобільного гаджета, а при необхідності відправляти лікаря. Отримати більше інформації про моніторі можна за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!