Хмаринка тегів

Новини

OMRON DuoBaby - помічник для сім'ї з маленькими дітьми

Кожен з нас уже помітив вимір погодних умов, які часто стають причиною розвитку різних респіраторних патологій. Крім профілактики, яка зміцнює імунітет, необхідно завчасно продумати план дій на випадок розвитку застуди з закладенням, носа, соплями, сильним кашлем. Для сімей з малюками - це найбільш актуально. Адже маленька дитина не стане чекати, коли симптоми застуди пройдуть самі собою, а лікування потрібно починати негайно.

OMRON DuoBaby з назальний аспіратор - це сучасний і ефективний небулайзер 2-в-1. Основними особливостями приладу є:

- аспіратор для носа, яким комплектується небулайзер. Це спеціальна насадка, під'єднується до компресора, делікатно і швидко очистить носик малюка від слизу і соплів, не завдаючи йому біль і дискомфорт;

-небулайзерная камера з двома змінними кришечками забезпечить терапію більшості патологій верхніх і нижніх відділів дихальних шляхів. Залежно від вогнища запалення, потрібно змінити кришечку і ефективна інгаляція допоможе швидко вилікувати кашель, застуду, алергію, бронхіт, астму та ін.

Придбавши цю модель небулайзера на нашому сайті за посиланням, Ви придбаєте надійного помічника для лікування респіраторних хвороб.

OMRON DuoBaby одночасно виконує два завдання - забезпечує дитині вільне дихання і гарантує здоровий сон для всієї родини.

OMRON на варті Вашого здоров'я!