Хмаринка тегів

Новини

OMRON C102 Total - надійний захист на весь рік

Найчастіше алергіки чують на свою адресу слова: «БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!», Тому що постійне чхання, нежить, свербіж та почервоніння навколо носа, непоміченими не залишаються.

Дана неприємна симптоматика загострюється навесні і влітку, особливо під час цвітіння рослин, що значно погіршує самопочуття, ускладнюючи життя, так само як і в зимовий період не дає спокою нежить, першіння в горлі, кашель і т.д.

Незалежно від календарної дати, в будь-який час року вилікувати респіраторні хвороби або зняти симптоми алергії допоможе небулайзер з назальний душем - OMRON C102 Total. Важливо розуміти, що дана модель небулайзера є ідеальним рішенням для всіх чотирьох сезонів.

Унікальна ергономічна насадка душа для носа делікатно очистить носові проходи, навіть не застосовуючи медикаментозні засоби.

Промивання і зрошення носа не тільки не дають пересохнути слизової, а й активно вимивають з носової порожнини алергени, віруси, знімаючи неприємні і болючі симптоми алергії і респіраторних патологій.

Назальний душ можна ефективно застосовувати зі звичайним сольовим розчином, не витрачаючи кошти на лікарські препарати, що суттєво економить сімейний бюджет.

У сезон розвитку респіраторних захворювань, модель небулайзера C102 Total забезпечить ефективну терапію всіх відділів системи дихання і допоможе позбутися від бронхіту, астми, синуситу та інших. Прилад приніс медикаментозні засоби до вогнища запалення, що гарантує швидке одужання.

OMRON C102 Total - це ідеальний помічник для всієї родини (як дорослих, так і дітей) в усі пори року.

Детальніше дізнатися про унікальну моделі небулайзера можна за посиланням.

OMRON на варті Вашого здоров'я!