Хмаринка тегів

Новини

Монітор артеріального тиску OMRON RS3 Intelli IT незамінний помічник в будь-якому місці

Настає момент, коли людині просто необхідно змінити «картинку», перезавантажитися і добре відпочити. Саме подорожі допомагають відновлювати сили і розширюють кругозір. Сьогодні під час пандемії дуже складно завчасно спланувати поїздку, але все ж це реально. З настанням весни розширюються можливості, щоб відпочити, навіть людям, які не мають закордонні паспорти.

Відомо, що всі з собою в поїздку беруть аптечку. Але Ви впевнені, що в неї зібрали все найнеобхідніше? Якщо в списку є монітор АТ, тоді до відпочинку Ви підготувалися правильно і відчувати себе в безпеці.

Крім жарознижуючих ліків і таблеток від головного болю, людям страждаючим гіпертензією, необхідно регулярно вимірювати тиск і стежити за роботою серця, особливо в подорожі.

Монітор артеріального тиску OMRON RS3 Intelli IT має компактні розміри, що дозволяє мати його під рукою в будь-якій поїздці, щоб швидко проконтролювати роботу серця, незалежно від того, де Ви знаходитесь.

Завдяки додатку OMRON Connect, монітор OMRON RS3 Intelli IT можна швидко синхронізувати зі смартфоном через Bluetooth, що дозволяє переглядати результати вимірювань, зберігати дані в пам'яті мобільного телефону, а також при необхідності пересилати електронною поштою або месенджер лікаря.

Отримати детальну інформацію про OMRON RS3 Intelli IT можна за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!