Хмаринка тегів

Новини

Корпорація OMRON співпрацює з BMW

Сьогодні в багатьох європейських країнах, в тому числі і в Німеччині гостро стоїть соціальна проблема з дефіцитом кваліфікованих фахівців, старінням працездатного населення і підвищення витрат на робочу силу. Отже, потрібно робити кроки на підвищення продуктивності робітників і зниження витрат. Компанія OMRON пропонує вирішити дану проблему.

Корпорація BMW спільно з OMRON провела на своїх підприємствах унікальний експеримент - встановили монітори руху, які фіксують, яку відстань за одну зміну проходить робітник заводу. Внаслідок експерименту отримали такий результат - середній шлях, який долає співробітник підприємства в день, складає 8-10 км.

Було встановлено, що це неефективне використання трудових ресурсів і часу, і тому виправити ситуацію вирішили за допомогою впровадження сучасних інноваційних автоматизованих ліній і мобільних роботів від OMRON, що дозволило перевести в автоматичний режим все основні процеси виробництва.

Дана автоматизація дозволила перенаправити заводським робочим свої сили на творчі виробничі процеси. Сьогодні більше часу і сил приділяється обговорень нових ідей, оптимізованому дизайну і підвищенню продуктивності.

В результаті спільної співпраці двох відомих корпорацій була досягнута максимальна гармонія між робітниками і роботами. В цьому і полягатиме головний принцип роботи OMRON.