Хмаринка тегів

Новини

Корпорація OMRON - учасник Consumer Electronics Show (CES) 2020

Ведучий технологічний лідер на ринку сучасного інноваційного обладнання корпорація OMRON на виставці в Лас-Вегасі «Consumer Electronics Show» (CES) 2020 продемонструвала широкий діапазон власних високотехнологічних розробок, які підкреслюють тісний контакт людини і машин.

У своєму виступі на виставці CES, пристрій FORPHEUS показує передові досягнення і можливості в навчальному процесі гравців-людей.

Вдосконалений новий прилад шостого покоління - FORPHEUS AI застосовує техніку розпізнання емоцій партнера і миттєво на них реагує. Це сприяє персоналізації можливостей для коучингу.

Продемонстровані інноваційні технології в медичному обладнанні викликали фурор і змінили уявлення про тонометрах артеріального тиску:

- осциллометричеський монітор АТ HeartGuide, виконаний у формі годинника на руку, показав, наскільки просто і зручно можна отримати точні показники артеріального тиску за лічені секунди;

- модель тонометра Complete з функцією ЕКГ для домашнього використання дозволяє контролювати ритм серця в зручний для себе час.