Хмаринка тегів

Новини

Комфорт в сім'ї, на роботі і в житті з монітором артеріального тиску OMRON M3 Comfort - 3 точності

Всі хочуть, щоб було комфортно, тому вибирають багато речей, орієнтуючись на комфорт - це взуття, одяг, предмети інтер'єру, меблі, техніка і багато іншого. Також важливо і правильно вибрати своє оточення, адже в компанії близьких друзів і однодумців, ми знаходимося в своїй «тарілці».

Якщо для Вас на 100% комфорт є значущим, тоді Вам не байдуже на стан свого здоров'я. Адже, коли людина абсолютно здорова і добре себе почуває, він енергійний, здатний мислити, ставити перед собою цілі і досягати їх. Піклуючись про своє здоров'я, Вам необхідно постійно контролювати артеріальний тиск, щоб своєчасно виявити порушення в роботі серцево-судинної системи і запобігти розвитку серйозні хвороб.

Монітор OMRON M3 Comfort вважають сімейним тонометром з багатьма необхідними функціями, які допомагають моніторити АТ і забезпечують надійний захист організму.

Модель OMRON M3 Comfort має ряд незаперечних переваг, а саме 3 точності:

- манжета 360º точності - Intelli Wrap. Завдяки чутливої поверхні манжети, виключається неправильне її накладення і отримання некоректних результатів. Великий діапазон розміру (22-42 см) підходить для людей з різною товщиною плеча. Завдяки жорсткого каркаса, манжета легко фіксується на плечі навіть з використанням тільки однієї руки, що дуже важливо для активної людини і людей похилого віку;

- інтелектуальна технологія Intellisense фіксує показники тиску два рази за одну процедуру вимірювання - в момент накачування повітря в манжеті і при його стравлювання;

- набір функцій, що забезпечують точність показників і надають відомості про тиск - індикатори: аритмії, підвищеного артеріального тиску, руху в момент вимірювання, правильної фіксації на руці манжети, функція середніх показників трьох вимірів на протязі 10 хвилин.

Також модель OMRON M3 Comfort має пам'ять на 60 вимірювань для двох користувачів, а також гостьовий режим.

Живучи в комфорті зі своїм здоров'ям завдяки OMRON, Ви готові до нових звершень. Перейшовши за посиланням можна отримати більше інформації, що цікавить і замовити OMRON M3 Comfort.

OMRON на варті Вашого здоров'я!