Хмаринка тегів

Новини

Heat TENS допоможе швидко позбутися від болю!

Багато людей знають, що знеболення на основі технології TENS застосовується багатьма медичними фахівцями - лікарями-реабілітологами, фізіотерапевтами, спортивними докторами і багатьма іншими.

Основний принцип функціонування міостимуляторів від OMRON, що працюють на основі технології TENS, заснований на пропущенні низькочастотного електричного струму через електроди. Струм низької частоти позитивно впливає на нервові і м'язові волокна в області болю, розслабляє м'язи і блокує хворобливі відчуття.

При нейростімуляціі в спинний мозок надходять імпульси, що призводять до стимуляції вироблення гормону щастя (ендорфін), який є природним блокуванням болю. При процедурі масажу відбувається розслаблення м'язових волокон, зниження спазму і підвищення кровотоку в пошкодженій області.

Новинка OMRON Heat TENS є інноваційним нейростимуляторами з зігріваючим ефектом, який допоможе позбутися від болю без застосування медикаментозних препаратів. Прилад має ергономічний дизайн і компактні розміри, що дозволяє мати його завжди під рукою і використовувати у зручний для себе час - на відпочинку, роботі або в спортзалі.

Замовити міостімулятор OMRON Heat TENS і дізнатися більше інформації, що цікавить можна за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!