Хмаринка тегів

Новини

Ефективне і оперативне лікування з небулайзером OMRON U100

Якщо розвивається простуда, важливо крім придбання в аптеці сиропу від кашлю і крапель для носа, застосовувати більш ефективні і швидкі методи лікування захворювання. Таким методом є інгаляція МЕШ c OMRON U100. Модель U100 - це портативний прилад, що забезпечує оперативне і якісне лікування всіх відділів дихальної системи - від простого кашлю до нападів бронхіальної астми.

Перед застосуванням небулайзера головне зрозуміти, в чому переваги небулайзерної терапії:

- лікарські засоби відразу потрапляють у вогнище запалення, мінімально зачіпаючи сусідні органи;

- через слизову оболонку органів дихання, всмоктування відбувається набагато швидше, ніж при прийомі медпрепаратів перорально, що призводить до зниження симптоматики хвороби і ефективному лікуванню будь-якого виду респіраторного захворювання.

Унікальність інноваційного МЕШ небулайзера U 100 - це можливість використання широкого спектру медикаментозних засобів, у тому числі гормональних і антибактеріальних препаратів, що підвищує ефективність терапії.

Компактний розмір (висота 13 см, вага 200 г), ергономічний дизайн і низький шум при роботі дозволяють застосовувати дану модель небулайзера в будь-якому місці - на роботі, вдома, в подорожі і відпочинку.

Отримати більше необхідної інформації про небулайзере OMRON U100 можна на нашому офіційному сайті за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!