Хмаринка тегів

Новини

З OMRON M7 Intelli IT - здорове серце, довге життя

А Ви знали, що основною причиною розвитку серцево-судинних патологій є високий артеріальний тиск. Гіпертензію називають «тихим вбивцею», тому що вона часто протікає безсимптомно і людина не знає, що живе з високим тиском. Але як це може тривати довго? Якщо не звернутися вчасно до лікаря, Ви не зможете отримати кваліфікованого лікування. Єдино вірним рішенням профілактики гіпертонії є регулярний контроль артеріального тиску у себе вдома.

Пропонуємо одну з найкращих моделей монітора АТ - OMRON M7 Intelli IT, з можливістю передачі результатів вимірювання на смартфон. Щоб скористатися цією функцією, потрібно встановити на телефоні додаток OMRON Connect, через Bluetooth синхронізувати його з монітором. Що дозволяє переглядати дані на дисплеї смартфона, зберігати або надсилати при необхідності показники тиску лікаря.

Крім точних результатів і зручності у використанні, перевагою OMRON M7 Intelli IT є функція фіксування тиску при мерехтінні передсердь (порушення серцевого ритму). Це дозволить своєчасно виявити неправильну роботу серця, а також попередити формування тромбів, розвиток серцевої недостатності, порушення в кровопостачанні головного мозку, інших серцево-судинних хвороб і почати лікування.

Не втрачайте шанс на щасливе довге життя і, перейшовши за посиланням можна зараз замовити надійного помічника для контролю роботи серця

OMRON на варті Вашого здоров'я!