Хмаринка тегів

Новини

З OMRON M4 Intelli IT – живемо довше, вимірюємо точно

А Ви думали, кому потрібно вимірювати тиск? На це може бути лише одна відповідь – за роботою серця потрібно стежити завжди всім, незалежно від віку. Потрібно пам'ятати, що більшість серцево-судинних хвороб «помолодшали» і артеріальна гіпертензія часто розвивається безсимптомно, тому людина і не підозрює, що страждає на підвищений тиск. Високий артеріальний тиск і порушення серцевого ритму стають причиною інфарктів та інсультів, нерідко з летальним результатом. Тому неодноразове підвищення тиску – це дзвіночок, щоб звернутися до кардіолога, адже хворобу запобігти, ніж згодом вилікувати.

OMRON M4 Intelli IT – це ідеальний монітор для домашнього моніторингу артеріального тиску, що гарантує потрійну точність отриманих результатів. Отримання максимально вірних показників забезпечують:

- Технологія Intellisense. Завдяки даній технології індекс АТ фіксується 2 рази за одну процедуру вимірювання (під час накачування в манжеті повітря та його спуску). Також у манжеті повітря розподіляється рівномірно, що знижує час проведення процедури вимірювання та забезпечує комфорт, мінімізує хворобливі відчуття;

- Манжета Intelli Wrap 360 ° точності. Чутлива зона на всій поверхні манжети виключає помилку неправильного її накладання на руку. Унікальний розмір манжети (22-42 см) підходить для користувачів із різним об'ємом плеча, а каркасна будова дозволяє зафіксувати її однією рукою за кілька секунд.

Також, варто враховувати, що OMRON M4 Intelli IT через Bluetooth легко синхронізується зі смартфоном за допомогою OMRON Connect, що дозволяє переглядати результати вимірювання на екрані телефону, зберігати дані в пам'яті гаджета, а якщо потрібно в режимі 24/7 відправляти їх лікарю.

Дізнатись більше про OMRON M4 Intelli IT та замовити прилад можна за посиланням

OMRON Японія на варті Вашого здоров'я!