Хмаринка тегів

Новини

Вільне дихання з народження

Хочеться висловити величезну подяку мамам, за народження та виховання дітей. Адже вони носять дітей під серцем, дають життя, не досипають ночами і віддають всю безмірну любов. Бути мамою - це прекрасно, складно і відповідально, особливо в той момент, коли малюк хворіє.

Фахівці компанії OMRON розробили рятівника, що забезпечує вільне дихання і здоровий сон у діток з моменту народження. Унікальний небулайзер 2в OMRON DuoBaby оснащений назальний аспіратор, який за лічені хвилини делікатно і гігієнічно видалить з носової порожнини слиз, що скупчився.

Раніше для цієї процедури наші бабусі застосовували трубки, що незручно і небезпечно для немовляти. Сьогодні з DuoBaby закладеність носика у дітей перестала бути проблемою. Дві змінні насадки небулайзерної камери забезпечать ефективне лікування будь-яких респіраторних патологій органів верхніх і нижніх відділів дихальних шляхів, у тому числі закладеність носа будь-якої етіології, звичайну застуду, бронхіт, бронхіальну астму, алергію і т.д.

Модель небулайзера DuoBaby створена для того, щоб полегшити життя малюка і його батьків, а також швидко врятувати від будь-якої респіраторної хвороби.

Отримати більше інформації про прилад OMRON DuoBaby можна за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!