Хмаринка тегів

Новини

Вимірювання температури за 1 секунду

Після численних питань про те: «Де його можна купити і коли він нарешті з'явиться?», Ми повідомляємо, що термометр безконтактного вимірювання від OMRON вже в продажу. Перейшовши за посиланням, Ви можете замовити OMRON Gentle Temp 720 вже зараз.

Сучасний універсальний термометр повинен бути в кожній родині, адже він виміряє температуру миттєво - за 1 секунду. Якщо маленька дитина спить, і мама боїться його розбудити, то функція беззвучний режим дозволить дізнатися температуру тіла, не потривоживши малюка. Завдяки підсвічуванню на дисплеї, показники вимірювання без проблем можна побачити, не включаючи світло.

У пам'яті пристрою зберігаються показники 25 вимірювань, що дає можливість відстежити температурні коливання і динаміку лікування. Також важливо враховувати, що модель Gentle Temp 720 може виміряти температуру різних поверхонь і простору, наприклад, пляшечки з дитячою сумішшю або повітря в кімнаті. Через хвилину прилад відключається автоматично.

Відмінною особливістю OMRON Gentle Temp 720 є безпека, тривалий експлуатаційний період, точність показників, швидкість вимірювання, що є незаперечною перевагою в порівнянні з ртутними термометрами.

OMRON на варті Вашого здоров'я!