Хмаринка тегів

Новини

Унікальний небулайзер 2в1 OMRON DuoBaby – ідеальний варіант для маленьких дітей

Коли в сім'ї народжується дитина, це завжди радість і безмежне щастя, але батькам потрібно подбати про необхідні прилади та засоби догляду за малюком. Серед таких приладів є небулайзер та назальний аспіратор. Малята у віці 2-3 років не можуть самі добре вичистити носик від слизу або самостійно позбутися кашлю.

Всім батькам знайома проблема безсонних ночей, поганого годування через кашль або закладеність носа. Впоратися з цією проблемою та вилікувати більшість респіраторних хвороб у малюка допоможе небулайзер із назальним аспіратором 2-в-1 OMRON DuoBaby.

Це унікальний інноваційний прилад, оснащений назальним аспіратором, який безпечно та делікатно очистить носик дитини від слизу та запобігає розвитку ускладнень респіраторних патологій, а 2 кришечки небулайзерної камери, за допомогою та інгаляційних процедур допоможуть позбавитися більшості хвороб системи дихання.

Кришечка зеленого кольору забезпечить ефективну терапію захворювань нижніх відділів дихальних шляхів (розмір часток аерозолю від 7,5 до 10 мкм) – риніту, синуситу, тонзиліту та ін.

Кришка синього кольору призначена для лікування патологій нижніх відділів дихальних шляхів (розмір аерозольних частинок від 2 до 4,5 мкм) – астми, бронхіту, бронхопневмонії тощо.

Залежно від вогнища запалення необхідно встановити необхідну кришечку і проводити інгаляцію.

Аспірація для носа та інгаляція за допомогою OMRON DuoBaby – це гарантія вільного дихання у дитини, міцний сон та вільне годування.

Чудова ідея для подарунка на Новий Рік – це OMRON DuoBaby.

Дізнатись більше про небулайзер для дітей можна на нашому сайті за посиланням

OMRON Японія на варті Вашого здоров'я!