Хмаринка тегів

Новини

Це не корона, а це весняна алергія

Сезонна весняна алергія у всіх людей протікає індивідуально, і часто схожа з симптомами респіраторних патологій і вірусних інфекцій. Тому багато хто не здогадуються про алергічної реакції, а нездужання списують на авітаміноз, ослаблений імунітет, простуду і т.д.

Важливо розуміти, що при неправильному лікуванні або повну його відсутність, а також при самолікуванні, сезонна алергія може перейти в хронічну хворобу, з якою дуже важко боротися. Саме тому, потрібно, своєчасно діагностувати патологію, щоб лікар, як можна раніше призначив правильну терапію. Для максимально ефективного лікування алергії, необхідно промивати носову порожнину душем для носа, яким комплектується модель небулайзера 2в1 OMRON C102 Total.

Назальний душ делікатно і швидко очистить носові проходи від слизу, що скупчився, вимиє алергени, бактерії, віруси, а також зніме закладеність носа, поліпшить дихання, що знизить ризики зараження вірусною інфекцією.

Варто враховувати, що небулайзер 2в1 з назальний душем C102 Total, має ряд незаперечних переваг: простота в догляді, ефективність при використанні, висока швидкість розпилення медикаментозний засобів, за рахунок потужного компресора з примусовою системою охолодження.

Небулайзер C102 Total 2в1 з душем для носа - це ідеальний прилад для лікування алергії і будь-яких респіраторних патологій у всіх членів сім'ї круглий рік.

Детальніше дізнатися про роботу приладу можна за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!