Хмаринка тегів

Новини

RS3 сучасний і точний монітор АТ на зап'ясті

Не підходить зап'ястний тонометр. Таку думку знайоме багатьом пацієнтам. Існує 2 причини такої реакції:

- тонометри з манжетою на зап'ясті не підходять пацієнтам з недостатньою еластичністю судин, що відбувається при операціях на судинах, атеросклерозі, цукровому діабеті та інших патологіях серцево-судинної системи;

- використання приладів невисокої якості. Все тонометри від компанії OMRON мають явні переваги - надійність, довговічність і висока точність результатів вимірювання.

Для людей, що стежать за здоров'ям постійно, OMRON розробила нову інноваційну модель зап'ястного тонометра OMRON RS3 Intelli IT. Ергономічний дизайн корпусу і компактні розміри дозволяють користуватися монітором в будь-якому місці в зручний для себе час, як вдома, так і на роботі, відпочинку, в спортзалі або в дорозі, отримуючи максимально точні показники. А синхронізувавши RS3 Intelli IT через Bluetooth зі смартфоном за допомогою додатка OMRON Connect можна не тільки відслідковувати результати на дисплеї у вигляді інформативних графіків, але і зберігати результати в пам'яті мобільного гаджета і при необхідності по електронній пошті відправляти лікаря.

Дізнайтеся більше інформації про OMRON RS3 Intelli IT можна на нашому офіційному сайті за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!