Хмаринка тегів

Новини

Роботи Omron допомагають в боротьбі з вірусами

У боротьбі з COVID-19 у всіх країнах світу різко збільшився попит на послуги дезінфекції, і не тільки в медустановах, але і в місцях з великою відвідуваністю людей - аеропортах, дитячих навчальних закладах, торгових центрах, банках і т.д.

Працівники, які займаються санітарною обробкою приміщень, носять захисні костюми, спорядження, включаючи маски і рукавички, щоб знизити ризик зараження вірусами на робочому місці. Використовуються дезінфікуючі засоби для протирання поручнів на сходах, ручок дверей, стін і інших поверхонь, з якими можуть контактувати люди. Варто враховувати, що в медичних установах обробка повинна проводитися практично цілодобово в кілька змін, як і у медпрацівників. Але навіть таких зусиль не вистачить для того, щоб побороти COVID-19, тому що неможливо протирати поверхні настільки часто, щоб убити вірус. Проводячи таку роботу, більшість співробітників відчувають стрес і страх від незнання, наскільки збільшується ризик зараження небезпечними вірусами.

Вирішити всі проблеми з обробки та дезинфекції робочих місць і громадських приміщень допоможе нова розробка від OMRON - мобільні роботи серії LD, оснащені лампами UVC. Дана інноваційна технологія забезпечує ефективність і безпеку, знищуючи на своєму шляху до 99,9% вірусів і небезпечних бактерій.

Мобільні роботи на 100% дозволяють автоматизувати процес санітарної обробки: люди не повинні ризикувати наслідками, використовуючи в роботі УФ-лампи.

На приладі OMRON LD-UVC встановлюється маршрут, час роботи для дезінфекції будь-яких місць (офісів, шкіл, лікарень, вокзалів тощо), що сприяє ефективній боротьбі з коронавирусной інфекцією.

Мобільні роботи OMRON LD-UVC оснащені УФ-випромінюванням, вже активно застосовуються в багатьох країнах Європи і Америки, в тому числі в Мексиці, Польщі, Бразилії, Франції, Канаді.