Хмаринка тегів

Новини

OMRON VIVA - крок за кроком до краси і здоров'ю

Коли ми хочемо схуднути, потрібно не тільки займатися спортом, а й пити достатній обсяг води, коригувати харчування і т.д. Тільки тоді вага почне знижуватися. Але як дізнатися, від чого відбувається зниження кілограмів? Правильна відповідь допоможе отримати OMRON VIVA. Монітор складу тіла (МСТ) за 4 секунди за ключовими показниками визначить, за рахунок чого знижується вага. Даний прилад необхідний не тільки тим, хто прагне схуднути, але і тим, хто стежить за своїм здоров'ям.

Основні показники, які фіксує OMRON VIVA:

- ІМТ (індекс маси тіла);

- Загальна вага;

- відсоток скелетних м'язових волокон;

- загальний обсяг жиру в організмі;

- показник вісцерального жиру;

- метаболізм за добу в ккал, без активних фізичних навантажень.

Неправильно підібраний раціон харчування призводить до зниження ваги, за рахунок втрати організмом рідини. Згодом кілограми повернутися знову. Протилежна ситуація - вага не змінюється, але рівень жиру знижується, а обсяг м'язових волокон збільшуються.

Завдяки показниками вимірювання на моніторі OMRON VIVA, Ви самостійно зрозумієте, наскільки ефективні тренування і підібрана правильно дієта. Стежити за результатами можна через Bluetooth на смартфоні, а також зберігати їх в пам'яті телефону і при необхідності відправляти дані тренеру або дієтолога.

Дізнатися більше інформації і замовити прилад можна за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!