Хмаринка тегів

Новини

OMRON U100 ефективна і зручна інгаляція для ваших дітей

Наші діти - це майбутнє і найбільша любов для батьків. Але коли вони хворіють, ми стаємо дратівливими, розгубленими і вразливими. Коли мова заходить про респіраторних хворобах, то немає приводу засмучуватися і нервувати, якщо є в будинку небулайзер від OMRON.

Батьки прекрасно знають, що інгаляції є найбільш ефективним і безпечним способом лікування патологій органів дихання, не викликаючи дискомфорту і ускладнень. Тому, коли дитина починає чхати і кашляти, необхідно негайно скористатися небулайзером OMRON, і проблема із захворюванням буде вирішена.

Єдиний небулайзер з інноваційною технологією MESH - це OMRON U100. Дані прилад забезпечує ефективне і комфортне проведення інгаляційних процедур в будь-якому зручному місці і під будь-яким кутом нахилу, навіть якщо малюк знаходиться в ліжку. Небулайзер працює практично без шуму, а завдяки компактному розміру (вага 200 г, висота 13 см), його можна легко розмістити в невеликій сумочці, що дозволяє брати прилад з собою на прогулянку, візит до лікаря і т.д.

MESH-технології дає можливість в терапії використовувати різні медпрепарати, в тому числі гормональні засоби і антибіотики, які забезпечать швидке одужання дитини.

Детальніше про роботу небулайзера OMRON U100 можна дізнатися за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!