Хмаринка тегів

Новини

Omron M7 Intelli IT - монітор артеріального тиску номер 1 в рекомендаціях кардіологів

З моменту створення першого тонометра фахівцями компанії OMRON, пройшло більше 50 років, але з кожним роком оновлюється дизайн пристроїв, удосконалюються технології і т.д. Тому OMRON завжди №1.

Якщо задати кваліфікованому кардіолога просте питання про те, який тонометр він порадить, то він, не замислюючись, порекомендує монітор АТ OMRON. «Чому?» - це звичайно логічне запитання, але на нього є аргументовану відповідь. Монітори АТ OMRON мають ряд важливих особливостей і переваг:

- унікальна технологія Intellisense обчислює і фіксує показники двічі за вимір - в момент нагнітання повітря і при його стравлювання;

- манжета з інноваційною технологією точності Intelli Wrap 360 °, що виключає накладення манжети не за правилами;

- функція визначення мерехтіння передсердь, яка попередить про порушення в роботі судинної системи і серця, що дозволить своєчасно виявити патологію і уникнути серйозних ускладнень, в тому числі інфаркту, інсульту, утворення тромбів;

- синхронізація монітора зі смартфоном. Можна не тільки переглядати і зберігати в мобільному телефоні результати вимірювань, а й відправляти показники лікаря, що сподобається людям, з активною життєвою позицією.

Всіма перерахованими функціями оснащена модель монітора АТ монітора OMRON M7 Intelli IT, що гарантує точність результатів, як в кабінеті лікаря.

Дізнатися докладніше можна за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!