Хмаринка тегів

Новини

OMRON M4 Intelli IT допоможе стежити за роботою серця

Більшість з нас звикли стежити за своїм здоров'ям тільки тоді, коли стали старше. Це природне явище, але чи правильно? Сьогоднішня статистика говорить протилежне - серцево-судинні хвороби помолодшали, і лікарі сьогодні не дивуються інсультів у тридцятирічних пацієнтів. Пов'язано це з неправильним харчуванням, екологією і сучасним ритмом життя, але убезпечити себе і своїх близьких від розвитку судинних і кардіологічних патологій допоможе систематичний контроль артеріального тиску.

Точно і зручно виміряти тиск допоможе монітор АТ манжетою «360 ° точності» - OMRON M4 Intelli IT з функцією передачі даних на смартфон. Завдяки синхронізації монітора зі смартфоном через додаток OMRON Connect, Ви можете спостерігати на дисплеї мобільного телефону, як змінюються показники тиску протягом дня або тижня, а також зберігати результати в пам'яті гаджета і відправляти дані лікаря.

Інноваційна манжета від OMRON Intelli Wrap - зручна і практична. Вона легко фіксується на руці і забезпечує максимально вірні результати вимірювання, незалежно від того, в якому становищі вона закріплена на плечі. За свої унікальні властивості вона називається «360 ° точності».

Отримати більше цікавить і важливої ​​інформації про моніторі АТ OMRON M4 Intelli IT можна на сайті за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!