Хмаринка тегів

Новини

OMRON M4 Intelli IT - зміни життя на краще

Хоч один раз в житті, кожна людина чув про інсульт і інфаркт і їх наслідки. Ви повинні точно знати, що причиною розвитку даних хвороб є підвищений тиск і артеріальна гіпертензія, яка часто протікає безсимптомно і більшість людей не підозрюють про порушення в роботі серця і системи кровообігу.

Гіпертензія є підступною хворобою, про яку Ви можете і не здогадуватися, прокидаючись вранці. І єдиний спосіб дізнатися про неї - це регулярно вимірювати тиск за допомогою моніторів від OMRON.

Ми постійно повторюємо для Вас цю інформацію для того, щоб захистити Ваше серце і продовжити життя, а також пропонуємо Вам почати вимірювати артеріальний тиск за допомогою інноваційних моніторів OMRON, які завдяки додатку OMRON Connect мають можливість передачі даних на смартфон. Результати вимірювання можна не тільки переглядати на екрані мобільного гаджета, але і зберігати їх в пам'яті смартфона, а також передавати лікаря при необхідності через електронну пошту або месенджер.

Одним з таких приладів, є модель тонометра з манжетою 360 ° точності - OMRON M4 Intelli IT. Пристрій має стильний і сучасний дизайн, зручність проведення процедури вимірювання, а найголовніше потрійну точність результатів. Також прилад оснащений додатковими функціями, інформацію про яких Ви дізнаєтеся з наступних наших відео. НЕ пропустіть!

Детально про прилад можна дізнатися за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!