Хмаринка тегів

Новини

OMRON M3 Comfort - точність результатів тиску!

Гіпертонія або «тихий вбивця» може стати причиною ниркової недостатності, інсульту або інфаркту міокарда зі смертельними наслідками, тому що протягом багатьох років прихована симптоматика руйнує серцевий м'яз і виснажує судинну систему, порушуючи правильну циркуляцію крові. Щоб запобігти розвитку гіпертонії, необхідно щодня вимірювати показники артеріального тиску.

Використовуйте для моніторингу артеріального тиску модель тонометра M3 Comfort з манжетою «360 точності» від компанії OMRON, тому що дана модель оснащена сучасною інноваційною технологією Intellisense, що фіксує показники тиску двічі за одну процедуру - при накачуванні і спускання повітря з манжети. Чутлива манжета, з розташованими датчиками по всій площі (на 360 градусів) гарантує точні результати, незалежно від того, на якому місці передпліччя вона буде розташована.

Каркасна основа манжети дозволяє легко надіти її самостійно за допомогою однієї руки, а універсальний розмір (22-42 см) гарантує високий комфорт будь-якому користувачеві з різним обхватом передпліччя.

З тонометром M3 Comfort від OMRON, Ви завжди отримуєте максимально точні результати артеріального тиску.

Отримати детальну інформацію про прилад і замовити його можна за посиланням.

OMRON на варті Вашого здоров'я!