Хмаринка тегів

Новини

OMRON HEALTHCARE - кращий на віртуальній виставці CES 2021

Корпорація OMRON на міжнародній виставці CES 2021 сфері охорони здоров'я представила сервіс дистанційного контролю стану здоров'я VitalSight (доступний для використання в США). Послуга даного сервісу покращує і спрощує спілкування пацієнта з лікарем, навіть не виходячи з дому. Інноваційний продукт VitalSight від OMRON отримав нагороду виставки в категорії «Кращий цифровий продукт для здоров'я та фітнесу».

Комплект VitalSight доставляється пацієнту додому. До складу комплекту входить:

- монітор АТ і складу тіла з функцією синхронізації зі смартфоном;

- концентратор показників вимірювання (data hub), налаштований для надійного обміну даними з лікуючим лікарем або командою швидкої медичної допомоги.

Сервіс VitalSight може бути підключений до системи електронних записів медустанови (EMR- Electronic Medical Record) або відображати дані на інформаційній панелі OMRON Doctor, яка автоматично оповіщає лікаря про те, що у пацієнта критичні показники, і він потребує екстреної медичної допомоги.

Також на виставці компанією OMRON Healthcare було представлено оновлене додаток OMRON Connect 2.0, за допомогою якого можна швидко синхронізувати мобільний телефон з будь-яким монітором тиску від OMRON і отримати опції особистого тренера з питань здорової роботи серця.

Сьогодні OMRON активно розвиває місію Going for Zero, щоб допомогти гіпертонікам, знизивши ризики ускладнень і розвитку супутніх патологій, викликаних вірусною інфекцією COVID-19.

Отримати більше необхідної інформації можна за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!