Хмаринка тегів

Новини

OMRON Gentle Temp 720 - вимір температури для нетерплячих

Часто терпіння не вистачає дорослим, що ж говорити про дітей. Більшість дітей нетерплячі і це нормально. Адже їм хочеться отримати бажаний об'єкт тут і зараз. Батьки докладають великих зусиль, привчаючи дитину до нових «правил життя», але при нездужанні під час застуди потримати термометр під пахвою протягом 5 хвилин - це нереально.

Для нетерплячих хворих фахівці OMRON розробили новий інфрачервоний безконтактний термометр OMRON Gentle Temp 720. Це безпечний і універсальний прилад, який підходить для всіх членів сім'ї, а функція 3 в 1 допоможе виміряти не тільки температуру тіла, а й навколишнього повітря або будь-якій поверхні (пляшечки з молоком, їжі в тарілці і т.д).

Завдяки великому екрану з підсвічуванням, побачити результат вимірювання можна навіть вночі, не включаючи світло, що дуже актуально для маленьких дітей.

Сучасний дизайн і компактні розміри дозволяють брати термометр з собою на роботу, відпочинок, прогулянку, не боячись, що він розіб'ється, і вимірювати температуру в будь-якому зручному місці.

Якщо ви хочете поєднати комфорт, точність і швидкість отримання результатів, тоді переходите по посиланню і замовляйте OMRON Gentle Temp 720

OMRON на варті Вашого здоров'я!