Хмаринка тегів

Новини

Omron EVOLV - сучасний прилад для здоров'я

За останні роки, виробники електроніки чого тільки не винайшли, щоб ми регулярно стежили за здоров'ям і продовжували життя. Сьогодні нікого не здивуєш смарт-годинами, а безконтактні термометри, що стали найбільш популярними і затребуваними при пандемії або зубна щітка, яка вміє сканувати стан ротової порожнини, теж не новинка. Перераховувати розумні гаджети можна до нескінченності, але варто звернути увагу на монітор АТ, який допоможе регулярно стежити за роботою серця і судинної системи.

Революційний прилад з вбудованим монітором в манжету OMRON Evolv - це ідеальне рішення для активних людей, що стежать за своїм здоров'ям. Основні особливості даної моделі:

- ергономічний дизайн і компактні розміри, що дозволяють брати монітор з собою, щоб виміряти тиск у зручний для себе час;

- відсутність трубок і проводів збільшує комфорт проведення процедури вимірювання;

- алгоритм Advanced Accuracy, манжета 360 ° точності і технологія Inellisense - це гарантія отримання точні результатів, як в кабінеті у лікаря.

Сучасний ритм життя диктує нам свої правила, і сьогодні більшість людей не можуть обходитися без смартфона. Модель монітора АТ OMRON Evolv легко синхронізувати з мобільним телефоном через Bluetooth і додаток OMRON Connect, що дозволяє переглядати результати вимірів на екрані смартфона, відстежувати динаміку лікування, зберігати показники в пам'яті гаджета, а також при необхідності дані відправляти лікаря по електронній пошті або месенджер. Це займає не більше хвилини і дає можливість, не відвідуючи лікаря, терміново отримувати кваліфіковану консультацію.

Якщо Ви хочете спростити життя, стежити за здоров'ям і регулярно контролювати тиск, тоді переходите за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!