Хмаринка тегів

Новини

OMRON Complete - вимірювання тиску і електрокардіограма, не виходячи з дому

Монітор OMRON Complete - це клінічно підтверджений прилад 2-в-1 для вимірювання в домашніх умовах тиску та електрокардіограми (ЕКГ). Основними особливостями даного пристрою є простота і зручність в застосуванні, а також отримання максимально вірних результатів двох важливих показників роботи серця і судинної системи.

Фахівці японської  компанії розробили OMRON Complete для швидкого фіксування порушень і патологій серцевого ритму, а саме: гіпертонія, брадикардія і тахікардія, аритмія, фібриляція передсердь. Прилад через додаток OMRON Connect синхронізується зі смартфоном тому, Ви можете поглядати результати вимірювань на дисплеї телефону, а також зберігати дані в його пам'яті, а при необхідності відправляти показники артеріального тиску та ЕКГ лікаря.

Для чого необхідно вимірювати тиск і робити ЕКГ будинку?

Все досить просто - щоб своєчасно виявити порушення в роботі серцево-судинної системи і хвороби, які часто протікають безсимптомно. Наприклад, фібриляція передсердь діагностується у 1 дорослої людини з 4. Дана патологія не є небезпечною для життя, але відсутність кваліфікованого лікування може призвести до розвитку інсульту.

З цієї причини, важливо своєчасно виявити патологію на ранній стадії розвитку, щоб убезпечити себе і своїх близьких від важких і трагічних наслідків.

Монітор OMRON Complete скоро з'явиться в асортименті нашого сайту, тому стежте за новинами і дізнавайтеся про нові надходження першими.

OMRON на варті Вашого здоров'я!