Хмаринка тегів

Новини

OMRON А3 Complete – купуємо один прилад для всієї родини

Ви теж думаєте, набуваючи якоїсь речі для себе або своєї сім'ї, скільки дана річ прослужить, її надійність, універсальність і вартість? Такі ж питання виникають і при виборі небулайзера, адже прилад купується не кілька разів на рік, а найчастіше є одноразовим придбанням на багато років.

При покупці важливо враховувати, як часто і хто користуватиметься інгалятором, та які хронічні патології системи дихання є у членів сім'ї. Часто буває, що у членів сім'ї різні хвороби органів дихання, тому потрібний індивідуальний підхід до терапії:

– для лікування хвороб верхніх відділів дихальних шляхів – риніту, ларингіту, синуситу та ін., необхідно вибрати небулайзер, який розпорошує лікарські засоби з частинками більше 7,5 мкм;

– для терапії хвороб нижніх та середніх відділів дихальних шляхів – бронхіту, астми, ХОЗЛ, пневмонії, бронхіоліту, трахеїту, необхідні небулайзери з меншим розміром аерозольних частинок – 7,5-4,5 мкм (для середніх відділів) та 4,5 мкм (для нижніх відділів).

Універсальний небулайзер 3-в-1 OMRON А3 Complete – це ідеальний вибір для лікування більшості хвороб усіх відділів дихальних шляхів. Завдяки унікальній небулайзерній камері з перемикачем, лікарські препарати доставляються безпосередньо до осередку запалення, потрібно лише відрегулювати розмір часток аерозольного хмари.

За допомогою одного приладу OMRON А3 Complete можна ефективно вилікувати більшість хвороб дихальної системи та надійно захистити всіх членів сім'ї.

Дізнатись більше необхідної інформації про роботу небулайзера можна на нашому офіційному сайті, за посиланням

 OMRON на варті вашого здоров'я!