Хмаринка тегів

Новини

ІННОВАЦІЙНИЙ монітор артеріального тиску - M7 Intelli IT

Інноваційний монітор M7 Intelli IT з манжетою Intelli Wrap 360 ° від OMRON, крім максимальної точності показників має безліч додаткових опцій, що забезпечують комфорт під час вимірювання артеріального тиску. Основні функції даної моделі монітора показують:

- Функцію миготіння  передсердь - визначає  ймовірність миготіння передсердь з точністю до 94,2%.  Це дозволить уникнути або попередити утворення тромбів, інфарктів та інших серцево-судинних  ускладнень.

Вимірювання в режимі миготіння передсердь ( МП)
. В режимі МП автоматично виконується 3 послідовні вимірювання з 30-секундним інтервалом, після чого відображається середнє значення. У випадку ймовірності МП відображається «Індикатор миготіння передсердь».

- артеріальний тиск;

- частоту серцевих скорочень;

- наявність або відсутність миготливої аритмії;

- середній показник вечірнього / ранкового АД. Розрахунок проводиться автоматично на підставі останніх трьох вимірів за 10 хвилин.

Також прилад оснащений пам'яттю з фіксацією часу і дати проведення процедури для 2 користувачів і функція гостьового режиму.

Індикатори на моніторі M7 Intelli IT сповіщають:

- про рух під час проведення вимірювання;

- про те, що манжета на плечі зафіксована правильно;

- про підвищення тиску вище норми. Індикатор фіксує середнє значення ранкового і вечірнього тиску за тиждень - «SYS» вище 135 мм і «DIA» вище 85 мм.

Завдяки мобільному додатку OMRON Connect, прилад можна синхронізувати зі смартфоном, що дозволяє переглядати і зберігати результати вимірювання тиску в телефоні, а також своєчасно контролювати роботу серцево-судинної системи і відстежувати позитивну динаміку при лікуванні.

Замовити інноваційний монітор M7 Intelli IT і ознайомитися детально з інформацією можна за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!