Хмаринка тегів

Новини

Комфорт і точність з Omron EVOLV

Плечовий або наручний? Це часто задаються людей, які стежать за своїм здоров'ям і регулярно контролюють АТ.

Людина постійно перебуває в русі - дорога на роботу, домашні клопоти (приготування їжі, прання і прибирання), відпочинок з дітьми, зустріч з друзями, подорожі, отримання нових знань, вивчення мов і т.д. З цієї причини користуватися тонометром з манжетою на плече не завжди зручно, тому що його потрібно постійно носити в сумочці і знаходити місце для вимірювання. Для активних людей передбачений зап'ястний монітор, який має компактні розміри і сучасний дизайн.

Людям з поганою еластичністю судин не підходить монітор з манжетою на зап'ясті. Це важливо враховувати при виборі тонометра. Еластичність судин знижується від постійного куріння, вживання алкоголю, перенесеної операції на артеріях, при розвитку атеросклерозу, цукрового діабету, ламкість капілярів і судин і т.д.

Якщо Вам не підходить зап'ястний тонометр, тоді ідеальним рішенням буде OMRON Evolv - інноваційний монітор компактного розміру, сучасно дизайну з високим показником точності.

Основні переваги приладу:

- дана модель монітора призначена для вимірювання тиску в плечовій артерії. Вбудований в манжету монітор дозволяє отримати результати за кілька секунд, не докладаючи зусиль. Відсутність проводів і трубочок забезпечує комфорт під час проведення процедури;

- інноваційний алгоритм Advanced Accuracy запобігає помилку при русі руки, так як датчики розташовані по всій поверхні манжети. Також манжета 360 ° точності - Intelli Wrap 360 виключає помилку неправильної фіксації манжети і отримання некоректних результатів;

- жорсткий каркас дозволяє швидко зафіксувати монітор на руці;

- завдяки додатку OMRON Connect, всі показники тиску можна переглядати в смартфоні, зберігати в його пам'яті, щоб відстежувати динаміку лікування або пересилати дані лікаря.

Сучасний дизайн, компактний розмір, зручність вимірювання і зрозумілий інтерфейс дозволяє людям з OMRON EVOLV жити на повну, і регулярно контролювати свій тиск.

Отримати більше інформації можна за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!