Хмаринка тегів

Новини

Готуємось до зимового періоду з OMRON A3 Complete

Перехід від осіннього до зимового періоду – це не лише ранні темні вечори, глінтвейн та в'язані теплі речі, а й атака респіраторних хвороб, від яких дуже складно сховатися. Одяг не «по погоді», відвідування магазину, поїздка у громадському транспорті, де хтось кашляє та чхає і цього достатньо, щоб з'явилися перші симптоми застуди – нежить, закладеність носа та кашель. Універсальний небулайзер OMRON A3 Complete не лише забезпечить ефективне лікування, а й захистить від поширення інфекції у всіх членів сім'ї.

Звичайно, лікар призначає медикаментозні препарати для кожної людини персонально, залежно від загального стану організму, віку пацієнта та симптомів хвороби, а доставити ліки до осередку запалення у різні відділи дихальних шляхів допоможе лише надійний інгалятор OMRON A3 Complete. Це єдиний небулайзер, що має перемикач на небулайзерній камері, який регулює розмір часток аерозолю, що дозволяє проводити інгаляції у всіх відділах системи дихання та лікувати такі респіраторні патології – риніт, фарингіт, синусит, трахеїт, астму, ХОЗЛ, бронхіт та ін.

Можливість контролювати розмір аерозольних частинок і високий рівень продуктивності роблять прилад OMRON A3 Complete надійним та незамінним помічником у лікуванні респіраторних хвороб усіх членів сім'ї.

Більше цікавих деталей про роботу інгалятора можна знайти на нашому офіційному сайті, за посиланням

OMRON Японія на варті Вашого здоров'я!