Хмаринка тегів

Новини

Гарний та зручний небулайзер для дітей OMRON Nami Cat

Ви любите котиків? Більшість небулайзерів мають великі форми та створюють багато галасу, що лякає маленьких дітей. Багатьом батькам важко умовити дитину посидіти спокійно кілька хвилин, щоб провести лікувальну процедуру. Але ми всі знаємо, що діти дуже люблять грати і завдяки захоплюючим іграм з ними можна домовитися про все.

Фахівці компанії OMRON врахували пріоритети дітей та розробили унікальну модель небулайзера Nami Cat, у формі забавної кішечки, що дає можливість перетворити терапевтичну процедуру на ігровий процес, та зробити лікування максимально комфортним як для дітей, так і для батьків.

Дана модель має не тільки оригінальний ергономічний дизайн, але й потужний процесор, що дозволяє лікувати більшість респіраторних хвороб верхніх та нижніх відділів дихальних шляхів, від звичайного кашлю при застуді до бронхіту, астми та ін.

Nami Cat – це справжній друг та надійний помічник у лікуванні різних респіраторних патологій. У комплекті є дві маски для дітей та дорослих, що гарантує вільне дихання всіх членів сім'ї.

Для замовлення Ви можете перейти за посиланням

OMRON на варті Вашого здоров'я!