Хмаринка тегів

Новини

Evolv - інноваційний монітор артеріального тиску

Зараз, щоденні різкі зміни погоди стали нормою, тому збільшилася кількість скарг на болі в голові. Це не дивно, адже люди, які страждають серцево-судинними хворобами гостро реагують на коливання погодних умов, що проявляється нездужанням, головним болем.

Сьогодні незалежно від віку, що в 20 років, що в 50 років, виявляється однакова симптоматика нездужання - погане самопочуття, головний біль різної інтенсивності, запаморочення, серцебиття. З цієї причини потрібно, якомога раніше виміряти артеріальний тиск, щоб знайти причину нездужання і звернутися до профільного лікаря.

Тонометр АТ з вбудованим в манжету монітором OMRON Evolv - це сучасний інноваційний прилад компактного розміру, що дозволяє мати його завжди під рукою і вимірювати тиск в зручний для себе час в будь-якому місці. Його ергономічний дизайн і зручність у використанні, люди оцінять з першого виміру.

Крім того, всі показники артеріального тиску можна переглядати і зберігати в пам'яті смартфона, щоб відстежувати динаміку терапії, а при необхідності відправляти результати лікарю, не відвідуючи поліклініки.

З OMRON Evolv Ви забудете про головний біль!

Отримати необхідну інформацію можна за посиланням

OMRON - на варті Вашого здоров'я!