Хмаринка тегів

Новини

Дізнайся простий рецепт щастя

Всім зрозуміло, що для кожної людини щастя - це індивідуальне поняття. Багато щасливі від того, що їх оточують рідні та близькі люди, можливість займатися улюбленою справою, саморозвитком і т.д. Список речей, які дають людині щастя - нескінченний, але якщо не мати здоров'я, хіба можна бути абсолютно щасливим?

Ми впевнені, що щастя так само здоров'ю, тому для контролю роботи серця важливо вимірювати артеріальний тиск двічі на день. Регулярний моніторинг дозволить своєчасно виявити збої в серцево-судинній системі і запобігти розвитку кардіологічних патологій, які можуть стати причиною важких захворювань та смерті.

Головний біль, раптова слабкість або шум у вухах - це привід звернутися до лікаря, а також придбати надійний тонометр, що постійно контролювати артеріальний тиск.

Сьогодні при наявності інноваційного монітора АТ OMRON Evolv проводити моніторинг тиску просто - потрібно натиснути одну кнопку і отримати точний результат. Крім того, всі результати вимірювання можна зберігати і переглядати в смартфоні, а при необхідності дані відправляти лікаря.

Більше важливої ​​інформації про моніторі OMRON Evolv можна дізнатися за посиланням

OMRON - на варті Вашого здоров'я!